Denna värme...

Varför vill alla ha det varmt för? Vad är det för fel på folk? Visst, dem har inte en tjock päls som jag, men ändå, det är obehagligt varmt. Den här sommaren har varit den bästa på länge, med lagom temperatur på max 18 grader. Det räcker gott och väl, redan där så är det ju jobbigt att andas.
 
Hur som helst, idag har det varit äckligt varmt, så där obehagligt varmt så det inte ens har gått att vara ute. Jag följde med matte ut när hon klippte gräset, men kände genast att det var obehagligt och jobbigt, så jag gick in igen. Vad hör man då? Jo, efter endast några minuter ropas det "Alfa!". Här på gården måste man ha uppsyn över mig dygnet runt, bara för att jag inte ska springa till skogen och jaga älgar, men några minuters privatliv kan jag väl få ha?
 
Jag är extra sur idag endast för att det inte går att vara ute i denna värme, det steker verkligen, man dricker litervis med vatten men håller ändå på att flämta ihjäl sig själv. Kan det inte räcka med max 15 grader? Man behöver inte mer. Och om det är någon som kommer och säger att 15 grader är kallt så ska jag personligen bita den personen i foten, sånt folk kan vi ju inte ha springandes omkring oss.
 
Åhh älskade vinter, jag saknar dig.
 

Krig i Lyngstern...

Det började på morgonen då jag slickade lillmatte i ansiktet för att hon skulle kliva upp. När hon inte gjorde det så hoppade jag upp i hennes säng och tryckte in henne i väggen. Efter många om och men så klev hon äntligen upp, och vad gör hon då? Hon släpper inte ut mig, utan hon ger mig mat. Helt fel, jag ska ut! Efter lite jävelskap så fick jag äntligen gå ut, sittandes på snöret.
 
Dock fick jag betala för gammal ost, hon kom nämligen ut efter några minuter och tvingade in mig igen. Fy så oschysst! Men dagen är långt ifrån över, jag kommer igen!
 

Det är verkligen det jag gör bäst...

Idag åkte matte och husse till Uppsala, stackars jävlar. Sitta i en sån där äcklig bil i flera timmer, jag lider nästan med er. Det finns självklart för- och nackdelar med detta, nackdelarna är att lillmatte är segare på att ge mig mat, det kan bli några minuter senare än vanligt, det funkar inte. Men, det är fördelarna jag ska prata om idag.
 
1. Lillmatte gillar att sova, det betyder att jag får väcka henne, för när jag anser att det är dags att gå ut, runt halv 7, så får hon helt enkelt masa sig upp ur sängen, gå ner för trappan och släppa ut mig. När hon sedan tänker "Jag kan gå och sova igen." så hoppar jag på handtaget och vill in igen, precis när hon har lagt sig.
 
2. Lillmatte är också väldigt glömsk, det spelar ingen roll vad det handlar om, hon glömmer bort det bara man distraherar henne lite grann. Så när hon ska ha sitt morgonkaffe gäller det bara att springa runt lite granna, vilja gå ut, vilja leka, vilja busa, allt man kan komma på. Hon kommer då glömma bort vart hon har sin kaffekopp.
 
3. Man kör också på dem klassiska grejerna, ser till att vara jobbig, springa ut och in, störa henne när hon sitter vid datorn, slicka henne i ansiktet när hon ska sova. Så länge man är en jobbig jävel så har man lyckats.
 
Jag tänker nu gå och planera lite jävelskap tillsammans med Råttan, det här ska bli en väldigt rolig helg. Skadeglädje är den ända sanna glädjen.
 

Ett litet break bara...

Nu har jag varit borta länge, jag tänker inte skylla på någonting, jag tänker bara fortsätta som om ingenting hänt, så går det till i min värld.
 
Idag har jag för ovanligheternasskull faktiskt ansträngt mig, jag har sprungit runt runt och lekt hela dagen, när det äntligen är fint väder ute så passar man på, självklart ligger man och solar också, man kan ju inte anstränga sig för mycket.
 
Vad jag egentligen vill ha sagt med det här inlägget är en bra fråga, det är väl för att meddela att jag fortfarande lever och att jag fortfarande är kapabel till att blogga. Sen ska jag självklart dela ut dagens "Tass i arslet", så här mycket uppskattas uppdateringarna blogg.se:


RSS 2.0