Världens snyggaste...

Nu när Alfa är uppe i Jämtland så har jag, lillmatte, tagit mig friheten att skriva ett inlägg om henne för att återvinna hennes förtroende att jag visst är en bra administratör här på bloggen. Så idag är det endast bilder på den vackraste valpen någonsin! Gråskallets Alfa, take it away!
 
 
 
 
 
 

Hos Godisfarbrorn...

Frånvaron beror på att jag är på kollo, i Jämtland, hos Godisfarbrorn. Med massa mumma till frukost, lunch och middag, man kan ju ha det sämre. Detta blir ett kvickt inlägg, det är endast för att tala om att jag fortfarande lever, men man har inte så mycket tid att blogga bara. Så här glad är jag idag!


En latare människa får man leta efter...

Måste tyvärr meddela alla läsare att lillmatte ej har knäppt kort på min hundgård. Dumma dig! Alltså, hur lat är du egentligen?! Jag ligger där på balkongen och tänker på livet, du kommer ner för att du tycker jag har varit ute tillräckligt länge, men tar du med dig kameran? Näe! Alltså, det tar väl inte mer än några sekunder att plocka upp den ur väskan?! Sen att tycka att jag varit ute tillräckligt är ju illa bara de, lyssna noga här:
- Man kan inte vara ute tillräckligt!

Man kan inte sitta i hundgården för länge, man kan endast ligga och gotta sig i att få en fin stund för sig själv, tänka på livet, slippa Råttan och Lurven, tugga på älgklöven.

Så, vad du och jag ska göra imorgon, är att ta ett snack, noga och tydligt ska jag lägga fram min plan för dig. Vi ska komma fram till att det är jag som bestämmer, sen ska du ta fram kameran, du ska släppa ut mig och följa efter, sen ska du knäppa en bild på hundgården som vi kan visa upp för folket!

Imorgon ska bilden vara tagen, annars måste jag nog hitta någon annan administratör till denna blogg då du helt enkelt inte går att lita på, jobbet blir ej gjort. Nu ska Alfa sova, god natt!


Att vara ute är sofistikerat...

Så sant så sant. Att vara ute, vare sig det är i skogen, i hundgården eller på skruven, är helt enkelt livet. Förstår ni inte de här i huset? Ni kommer ut hela tiden och frågar om jag ska komma in, nej! Jag ska vara ute, ligga i hundgården och steka. Det är livet på en pinne de, en otroligt fin pinne ska ni veta!

Antingen så kan man ligga och gnaga på älgklöven, eller så sitter man på balkongen och spanar samtidigt som man solar nosen. Jag älskar min hundgård, och jag förstår inte vad lillmatte har för problem som inte har knäppt kort på den! Det borde ha varit det första som gjorts när den väl var klar! Därför har jag ett uppdrag till dig imorgon! Du ska gå ut och knäppa en fantastisk bild på min älskade hundgård, sen ska den ramas in och sättas upp på väggen!

Och eftersom lillmatte har slarvat så får ni nöja er med en annan bild, men en bild på min underbara och sofistikerade hundgård ska upp imorgon! Och oroa er inte, jag kommer jaga lillmatte tills det sker! I värsta fall får jag bita henne i tårna, men jag hoppas ska slippa det...


Jag och Den Blonda Saken...

Ja, jag kan också vara go! Bara så ni vet!











Jag avslutar med dom två mest seriösa bilderna. (Titta noga på den blonda saken nu!)




Helt enastående ju!

Till husse...

Det är någonting viktigt jag måste ta upp nu! När matte och jag var hos veterinären så såg vi en hund i väntrummet, matte kallade det en papillon, som hette Chicko. Hur som helst! Han hade på sig någonting rött, någonting med en huva, någonting alldeles fantastiskt! Och jag undrar hur de kommer sig att jag aldrig hört talas om detta! Kläder åt oss hundar? Detta är jag helt klart för! Tror ni människor att vi vill springa runt i bara pälsen eller? Så det jag vill ha sagt är:

 

- Husse! Köp genast en sådan åt mig!

 

 

Jag menar, allvarligt, tänk dig lilla söta mig i en sådan!

 

 

Snälla snälla snälla!

RSS 2.0